[onsdag 07:43] Owe Andersson (Gäst) Skip to main content

Risker & Förbättringsarbete

Modulen hjälper er att organisera, hantera och behandla förbättringsförlag, risker och problem på ett enkelt och strukturerat sätt.

Testa BackOffice Webbtjänster kostnadsfritt i 30 dagar

Uppmärksamma risker och problem i verksamheten, och eliminera dem.

För att kunna bli effektivare och utveckla måste man ständigt arbeta med verksamhetens risker, problem och framförallt våra utvecklingsmöjligheter. Förstärk möjligheter och det som fungerar bra.

Dessutom är riskhantering ett tydligt krav inom ISO standarden vilket ni enkelt uppfyller om ni arbetar genom BackOffice Webbtjänster. 

En enkel metod är att förekomma då det inte är så trevligt att förekommas. För att kunna skapa förståelse och engagemang måste man visa vägen och ta hjälp av effektiva system. I BackOffice Webbtjänsters modul för Risker & Förbättringsarbete skapar ni upp ärenden för risker och förbättringsmöjligheter var för sig för att sedan hantera, utmana och lösa risker innan det uppstår och förbättrar snabbare än vad som förväntas av er. 

Skapa engagemang och intresse i organisationen genom att visa resultat och berömma. Genom att hantera och visualisera era ärenden med risker och förbättringar i verktyget BackOffice Webbtjänster kan ni enkelt sammanfatta och visa vad ni gjort. 

Tillsammans med vår modul Anmälaren får man också ett kraftfullt och enkelt verktyg där man rapporterar in händelser och möjligheter som skall tas om hand. Den som rapporterar in får dessutom automatisk återkoppling vad som hänt med ärendet. Här finns också appar för smartphones där man med några enkla klick rapporterar in med text och bild som man tar med mobilens kamera. 

Integrationen mellan Anmälaren och BackOffice Webbtjänster övriga moduler skapar intresse och engagemang- på riktigt. 

Risker & Förbättringsarbete

Funktioner och stöd i tjänsten

Hantering av:

 • Hantering av risker och problem
 • Hantering av förbättringsförslag
 • För uppgifter som inte kopplar till ett ärende skapar ni en uppgift som enkelt kan följas upp så saker och ting blir gjort, inget faller i glömska.
 • Genomför era ärenden inom risker och förbättringar med inbyggt metodstöd
 • Inget faller i glömska
 • Följ upp och engagera era medarbetare
 • Dokumenthantering på ärendenivå, spara bilder och protokoll kopplat till ärenden.
 • Skapa effektivt sammanställningar som ligger till grund för faktabaserade beslut.
 • E-postfunktioner. Skicka kopia av ett ärende till kund, leverantör, intressent eller liknande.
 • Exportfunktioner av utskrifter och rapporter.
 • Driv era möten med BackOffice Webbtjänster online. Gå igenom status för era ärenden snabbt och enkelt, inga förberedelser krävs.
 • Påminnelsefunktioner på ärendenivå.

Boka ett möte med någon av våra rådgivare

Har du ytterligare frågor och funderingar i kring hur BackOffice Webbtjänster kan göra skillnad för ditt företag. Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt möte.
Kontakta ossTesta BackOffice Webbtjänster kostnadsfritt i 30 dagar