[onsdag 07:43] Owe Andersson (Gäst) Skip to main content

BackOffice Webbtjänster

Onlinebaserade verktyg och stöd för företag och organisationer.

BackOffice Webbtjänster är sprunget ur management- och konsultföretaget BackOffice Scandinavias arbete med att hjälpa företag med utveckling av ledningssystem och utveckling. Fokus har grundläggande legat på kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Med över 20 års erfarenhet och alla kunders utmaningar har BackOffice Webbtjänster utvecklats utifrån kundernas behov. Verktyg finns för det som våra kunder genom åren upplevt som besvärligt att hantera,

– vi har inget stöd för det som är enkelt.

Digitalt och strukturerat
BackOffice Webbtjänster erbjuder idag en eller flera tjänster som resulterar i bättre ordning och översikt i arbetet med verksamhetsutveckling.

En enkel ärendehantering som skapar förutsättningar för anmäla avvikelser som organiseras efter kategori och omfattning. Dessa blir sedan grunden företagets engagemang för att förbättra verksamheten.

Ramen för utvecklingen av BackOffice Webbtjänster har varit att det skall skapa effektivitet i arbetet kring kvalité och miljö, att enkelt ge ledningen överblick i de projekt som sker inom verksamheten.

Utveckling och Investering
SaaS - Software as a service

Våra applikationer och funktioner är sprungna ur produktionsnära innovationer. Tillsammans med våra kunder har vi haft som mål att möta våra egna och våra kunders behov av verktyg och stöd i den löpande verksamheten.

Ett ledningssystem skall ge stöd och mekaniska styrningar åt hela organisationen. BoWebb ger ledning såväl som operatör möjlighet att i realtid återge vad som sker i verksamheten.

Vår ambition är att fortsätta förbättra och utveckla applikationerna så att de efterlever marknadens förväntningar och tillämpar samtida teknik och tillgänglighet.

Faktureringsuppgifter

FAKTURERINGSADRESS

All fakturerings sker digitalt via e-post till [email protected] 

Fakturamottagare:
BackOffice Webbtjänster Sweden AB
Box 101, 461 23  Trollhättan

Boka ett möte med någon av våra rådgivare

Har du ytterligare frågor och funderingar i kring hur BackOffice Webbtjänster kan göra skillnad för ditt företag. Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt möte.
Kontakta ossTesta BackOffice Webbtjänster kostnadsfritt i 30 dagar