[onsdag 07:43] Owe Andersson (Gäst) Skip to main content

Processer och flöden

Här bygger ni enkelt ert ledningssystem.

Testa bowebb kostnadsfritt i 30 dagar

Visualisera enkelt det du tänker och kartlägg verksamheten som den ser ut idag.

Med modulen Processer & Flöden bygger ni upp ert ledningssystem. Dåtidens tättskrivna dokument är för länge sedan passé. Rita upp flöden där man snabb ser hur allt hänger samman i ledningssystemet med enkla övergripande huvudprocesser och stödprocesser. Ni kan koppla eventuella arbetsdokument eller fördjupad information där det efter behov behövs i flödena.

I framtiden läser vi bara ingressen, vill vi veta mer så klickar vi. Samma devis gäller i BackOffice Webbtjänster, nå rätt information med några få klick. Enkelt och snabbt utan lösa lappar, pärmar och gigantiska mappar på hårddisken som ingen hittar i.

I ett modernt gränssnitt ritar ni upp era processer och flöden snabbt och enkelt. När ni klickar på spara så är det publicerat och har redan nått era medarbetare. Har ni inkopplade dokument så kan ni enkelt uppdatera dessa och i samma sekund som ni klickat på spara är dom tillgängliga för alla.

BackOffice Webbtjänster har förstås versionshantering om det skulle behövas samt funktioner för att automatiskt öppna och redigera Office dokument som ligger i systemet.

Processer och flöden

Funktioner och stöd i tjänsten

Hantering av:

  • Verktyg för att rita Processkartor och Flöden 
  • Versionshantering när ni själv väljer det 
  • Koppla in dokument där det behövs 
  • Koppla in länkar till andra sidor på webben 
  • Hög säkerhet gällande åtkomst 

Nyheter och uppdaterade funktioner

  • Import och/eller export av kartor i olika format. 
  • Publiceraläge. Ny karta blir automatisk ej publicerad, ses bara av de som har redigera behörigheter. När ni är klar med kartan publicerar ni. Bra verktyg när man arbetet med processerna. 

Boka ett möte med någon av våra rådgivare

Har du ytterligare frågor och funderingar i kring hur BackOffice Webbtjänster kan göra skillnad för ditt företag. Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt möte.
Kontakta ossTesta bowebb kostnadsfritt i 30 dagar