BackOffice Webbtjänster

Onlinebaserade verktyg för framgångsrika företagare

Här bygger ni enkelt ert ledningssystem. Det ingår en startmall som man kan utgå i från.

 

BackOffice Webbtjänster

BackOffice Webbtjänster är sprunget ur BackOffice Scandinavias arbete med att hjälpa företag med ledningssystem och utveckling. Med över 20 års erfarenhet och alla kunders utmaningar har BackOffice Webbtjänster utvecklats utifrån kundernas behov. Verktyg finns för det som våra kunder genom åren upplevt som besvärligt att hantera, vi har inget stöd för det som är enkelt.

Man kommer till ett NUläge där vissa saker kört fast, varför kommer vi inte över hindret i frågorna kring ledningssystem och vardagsdriften av arbeten inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö.

Man behöver helt enkelt hjälp….
Med vår mångåriga erfarenhet och utvecklingsarbeten tillsammans med våra kunder har vi passerat hinder av olika slag som stått ivägen för utveckling. Gemensamt för dom alla är att man på olika sätt tagit hjälp. Hjälpen kan självklart bestå av olika saker men om vi skall ”koka ner” till några kärnfrågor så handlar det om Effektiva Verktyg, Enkelhet och Managementstöd. ”Kan själv” är inte dåligt men dom behöver också ha en Coach.

Med BackOffice Webbtjänster får ni tillgång till dessa 3 kärningredienserna. Vi står för Enkelhet rakt igenom vårt synsätt inom dessa områden. Våra Verktyg är enkla och anpassade för vad dom skall utföra. Vårt Management är enkelt, vi har inte ”svårat till det”.
Verktygen inom BackOffice Webbtjänster förenklar och effektiviserar. För att sätta verktygen bäst på plats stöttar vi med Management. Alltifrån en enklare genomgång till en coachande roll. alternativt en ren resurskonsult som kommer från vårt systerföretag BackOffice Scandinavia AB.

Lediga tjänster

Nyheter och tips

Uppdatering BackOffice Webbtjänster 2018-08-20

Hej kontaktperson och/eller systemansvarig BoWebb användare! Vi har nu lagt ut nya versioner av sub- modulerna inom kvalitet & miljö. Uppdateringen avser avvikelser, leverantörer, kundreklamationer, miljöaspekter, förbrukningar, avfall samt bindande krav. (fd lagar) Kan finnas [...]

augusti 20, 2018|