BackOffice Webbtjänster söker .NET utvecklare med erfarenhet av webbutveckling som vill göra annat än bara skriva kod.

BackOffice Webbtjänster är en egenutvecklad webbplattform som tar hand om företag och organisationers ledningssystem för bland annat kvalitet, miljö, arbetsmiljö, projekt m.m. Nu söker vi en .NET utvecklare som vill delta i att ta BackOffice Webbtjänster in i framtiden. Det handlar inte bara om att ”knacka kod” utan vi vill erbjuda möjligheter att lära in våra affärsmodeller för att på det sättet kunna bidra med lösningar på våra kunders utmaningar.

Vi erbjuder en modern och trivsam arbetsplats där du sitter tillsammans med vårt systerföretags resurs och managements konsulter. Vi ser positivt på flexibla och effektiva lösningar på hur vi kan anpassa anställningsformen för vår nya medarbetare.

Du kommer att få arbeta med både kundprojekt och produktutveckling samt att vara involverad i alla delar av arbetet, från kravhantering till utveckling och testning. Vid större och/eller specialprojekt kommer du arbeta tillsammans med vår nuvarande leverantör av systemutveckling.

Vi söker dig som känner dig hemma inom bl.a. C#, ASP.NET, MS SQL Server. Du bör samtidigt också vara intresserad och öppen för nya områden och tekniker. Vi hanterar webbaserade användargränssnitt såväl som systemintegrationer och databashantering och vi arbetar i första hand med Microsofts teknologier. • C# / ASP.NET / MVC / WebForms • Microsoft SQL Server • HTML / CSS / JavaScript.

Du bör ha en akademisk utbildning inom området och gärna några års yrkeserfarenhet från liknande arbete. Det är viktigt att du är självgående, har en god kommunikativ förmåga och är lyhörd gentemot din omgivning.

Ett plus är om du har erfarenhet inom administration av Windows Server 2008/2012 samt IIS. Backoffice har även appar skrivna för iOS och Android skrivna i objective-c samt java.

Anställning är tillsvidareanställning på heltid, deltid kan diskuteras. Löneform fast månadslön, tillträde snarast.

Ansökan skickas via e-post till Owe Andersson på [email protected] Vi ser gärna att du utöver ett traditionellt CV skriver några rader om dig själv varför du tror att de skulle passa för tjänsten och att du också anger eventuella särskilda villkor.

Information om oss och vår produkt finns på www.bowebb.com samt vårt systerföretag www.backofficescandinavia.se