Denna gång handlar det om en helt ny design som vi hoppas ger ett modernare intryck men framförallt tydligare och enklare att jobba i. I samband med detta ökar vi också storleken i bredd då dagens dataskärmar till 99% har en bredare upplösning än vad som gällde då BoWebb första gången lanserades. Sidan kommer också anpassa sig om man har en mindre skärm. Dessa anpassning medger också att programmet ”hänger med” bättre om ni använder tablets. (surf plattor)

I modulen processer och flöden har ritbordet ökats något så nu går det att få plats med något större processbeskrivningar.

I samband med detta har vi också jobbat med optimering som ger att programmet är snabbare. Vi har också med mycket buggjusteringar som ytterligare optimerar prestanda i hela BoWebb.

Den nya versionen beräknas läggas ut fredag eftermiddag efter kl 17,00. Ytterligare mindre uppgraderingar kommer ske under hela nästa vecka. Samtliga på kvällstid för att inte störa era verksamheter.

Får ni problem av något slag är vi tacksamma för en återkoppling på detta. Enklast och snabbaste vägen är i så fall till [email protected]

BackOffice Scandinavia och Backoffice Webbtjänster – Enkelhet och kundfokus satt i system!

Välkomna!!